Tre typer medlemskap

  Våre behov varierer etter hvilke stadier vi er på i livet. Ikke minst når det gjelder bolig. Dette har vi tilpasset oss etter og etablert tre forskjellige løsninger. Les mer om medlemskapene og meld deg inn.

   Dette er medlemskapet for deg som ønsker å opparbeide deg ansiennitet i Vestbo. Dette er den mest brukte medlemskapsformen og du får ansiennitet fra den dagen betalingen din blir registrert.

   Du betaler en andelsavgift på 500 kroner og årskontingent på kr 300 ved innmelding. Kontingenten er gratis i perioden 1.10. tom 31.12. Når innbetalingen er registrert hos oss, sender vi deg medlemsbevis med ditt medlemsnummer.

   Velg ordinært medlemskap 

    Har du kjøpt Vestbo-bolig og eier denne sammen med en eller flere andre?

    Alle som står oppført som eiere i en kjøpekontrakt, må være medlem. Vi skiller mellom hovedeier og medeier(e). Både hovedeier og eventuelle medeiere må være medlem. Ved innmelding betales en andelsavgift på kr 500. Hovedeier betaler ikke årskontingent. Denne betales av boligselskapet. Medeier(e) betaler en andelsavgift på kr 500 i tillegg til en årlig kontingent på kr 300. Kontingenten er gratis i perioden 1.10. tom 31.12.

    Posten skal frem: Husk å merke postkassen din.

     Velg medlemskap ved kjøp av bolig 

     Juniormedlemskap er en populær gave i forbindelse med dåp/navnedag, konfirmasjon, fødselsdag og jul. Denne gaven kan komme godt med når man skal kjøpe sitt første hjem. De små som får juniormedlemskap i forbindelse med dåp/navnedag har spart opp lang ansiennitet den dagen de skal inn på boligmarkedet.

     Det betales en andelsavgift på 500 kroner ved innmelding. Ingen årskontingent. Du kan velge ”alternativ betaler” og velge hvor medlemsbeviset skal sendes. Det kan være lurt å legge inn en alternativ betaler av årskontingenten. Denne sendes ut etter fylte 18 år.

     Velg juniormedlemskap