Vestbos fotballcup

søndag 19. november - 10:00 - 18:00 Framohallen i Fyllingsdalen Påmelding

Sted: Framohallen i Fyllingsdalen
Klokken: 10:00 - 18:00
For påmelding klikk her

Sett av søndag 19. november til Vestbos fotballcup. Vestbos fotballcup er en gratis turnering for barn/ungdom i boligselskaper og dets nærområder forvaltet av Vestbo.

Cupen avvikles i Framohallen og går over en dag. Antall lag er derfor begrenset. For å være sikret deltakelse anbefaler vi derfor lagene å melde seg på årets cup allerede nå. Deltakelsen er gratis og det er flotte premier til spillere og lagledere.

For mange av deltakerne er dette første gang de er med på ordentlig cup med innledende runder før et cup-sluttspill. Her er noen av tilbakemeldingene fra lagene som deltatt i tidligere turnering:

«Cup-en var en kjempefin opplevelse. To av guttene - som sikkert har vært med på 15 eller 20 cup-er før, sa at dette var den beste cup-en de hadde vært med på! Stemningen rundt var spesiell - og hele arrangementet virket samlende for oss fra borettslaget”.

”Vi skal garantert være med også neste år”

”Dette er årets høydepunkt"

 

Det konkurreres i følgende årsklasser

  • Gutter/jenter født 04-05
  • Gutter/jenter født 06 - 07
  • Gutter/jenter født 08-09


Vi oppfordrer boligselskapene til å stille med lag, gjerne blandet lag med gutter og jenter fra sine fra sine respektive boligselskaper/nærmiljø. En voksen person må være lagleder.
For påmelding kontakt Morten Jakobsen på 959 83 513 eller morten.jakobsen@vestbo.no